Jak filetovat lososa
Lososa můžete servírovat vařeného, pečeného, uzeného, ale jeho maso je v oblibě i tepelně neupravené, například do různých salátů. Maso lososa typicky oranžovočerveného zabarvení je velmi ceněné a zdravé, nesprávným filetováním lososa můžete zbytečně přijít o nějaké kousky. Podívejte se, jak při filetování lososa postupovat, aby výsledkem byly dvě krásná filátka.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vybrat ryby a mořské plody
Ryby a mořské plody | stručný přehled. V tomto článku naleznete stručný popis několika druhů mořských ryb a mořských plodů prodávaných na našem trhu.…
Jak naučit dítě čistit si zuby | rady
Dětští zubní lékaři si stěžují, že úroveň dětských zoubků je katastrofální. To, že za to může genetika je sice pěkné, ale ne vždy pravdivé. Z velké čá…
Jak vyzrát na pylovou alergii | rady
Jak vyzrát na pylovou alergii | rady. Pylovými alergiemi trpí čím dál více lidí, kterým do značné míry znepříjemňuje život, snižuje jejich životní úro…
Jak připravit tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept
Steak z tuňáka (lososa) s cibulí a žampiony | recept. Steaky z ryb se hodí na přípravu minutkových jídel. Losos i tuňák mají natolik delikátní ma…
Jak zdravě solit
Sůl kamenná nebo mořská? S jódem nebo bez? Kolik a jak? Sůl, neboli chlorid sodný (NaCl), je pevnou součástí naší stravy a vyvstává u ní spousta otáze…