Jak chápat nálepky zralosti hovězího masa?
Hovězí maso je skvělou pochoutkou, pokud jej umíme správně připravit, nebo známe restauraci, kde si s ním dobře poradí. Ale ani ten nejlepší recept nám nebude k ničemu, když k přípravě nepoužijeme ten správný typ masa. A to nejen ze správné části těla zvířata, ale i správně zpracované nebo dostatečně dlouho odleželé. Podívejme se, jak se vyznat ve stupních zralosti hovězího masa.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty
Jak namíchat marinády na ryby a zeleninu | recepty. Léto je v plném proudu, zasloužené dovolené také a griluje se více než jindy. Budou se vám mo…
Jak usmažit hovězí nudličky s fazolkami | recept
Hovězí nudličky s fazolkami | recept. K přípravě tohoto pokrmu čínské kuchyně budete potřebovat kvalitní hovězí maso. Nudličky hovězího se marinu…
Jak připravit bavorské pivní závitky | recept
Bavorské pivní závitky | recept. Bavorské pivní závitky bych přirovnala k netradiční variaci známých karbanátků. Jsou šťavnaté, slanina jim dodává vel…
Jak připravit kuřecí nudličky s čínským zelím | recept
Kuřecí nudličky s čínským zelím | recept. V zimních měsících přichází na náš trh zajímavá zelenina, pekingské zelí. Má široké kuchyňské uplatnění, je…
Jak připravit domácí hamburgery | recept
Domácí hamburger | recept. Mletí masa je velice vděčným zpracováním. Maso je rychle hotové a dají se z něj vykouzlit nejrůznější pokrmy. Jednou z možn…