Jak bezpečně grilovat | rady
Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během grilování znáte. Obzvlášť jsou-li v blízkosti grilu děti, měli bychom při grilování zvýšit pozornost. Gril se může na nestabilních nohách snadno převrhnout a způsobit popáleniny. Sepsala jsem alespoň pár základních zásad pro bezpečné grilování.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept
Jak připravit marinované thajské hovězí satay na grilu | originální recept. Tento recept vás ohromí svojí bohatou chutí. Tajemství dobrého satay se sk…
Jak udělat špízy se zeleninovým salátem | recept
Jak udělat špízy se zeleninovým salátem | recept. Výborné na letní grilování. Pro tyto špízy z hovězího masa a se zeleninovým salátem se nejvíce hodí…
Jak ugrilovat kotlety v medové marinádě
Jak ugrilovat kotlety v medové marinádě | recept na grilované vepřové maso a medovou marinádu. Doporučuji vyzkoušet následující marinádu na maso. Je e…
Jak grilovat vepřovou krkovici v bylinkové marinádě s jogurtovým dipem | recept
Jak grilovat vepřovou krkovici v bylinkové marinádě s jogurtovým dipem | recept. Grilovaná krkovice sice není právě dietní pokrm, avšak pěkně propečen…
Jak zapéct papriku se směsí žampionů a uzeného masa | recept
Jak zapéct papriku se směsí žampionů a uzeného masa | recept. Receptů na plněné zapečené papriky je obrovské množství. Baví mě zkoušet pořád nové a ně…