Jak bez kynutí upéct tvarohové minimazance s medovou krustou
Tradice je tradice, všechna čest, ale někdy není špatné „zazlobit“ a tradice porušit. V případě těchto nekynutých tvarohových minimazanců Vám bude jistě odpuštěno. Jelikož tak úžasně vláčné, kypré, citronovou kůrou ovoněné minimazance, vyšperkované máslovo-medovou krustou, jste ještě nejedli a za porušení tradic Vám rozhodně stojí. A dost možná, že se stanou Vaši novou tradicí.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak upéct mazanec v dortové formě | recept bez laktózy
Jak upéct mazanec v dortové formě | recept bez laktózy. Z tohoto neobvyklého těsta, na který jsem objevila recept na jednom zahraničním serveru,…
Jak upéct mazanec s mákem a višněmi | recept
Mazanec s mákem a višněmi | recept. Podle tradic se o velikonočním týdnu na Bílou sobotu peče nejstarší obřadní pečivo – mazanec. Je to bochánek ze sl…
Jak upéct třený mazanec | recept na nekynutý mazanec
Jak upéct třený mazanec | recept na nekynutý mazanec. Velikonoční tradicí je pečení tzv. obřadního pečiva, mezi které patří mimo jiné i mazanec. Na ky…
Jak upéct mazanec z bramborového těsta | recept
Mazanec z bramborového těsta | recept. Netradiční mazanec z bramborového těsta vydrží hodně dlouho vláčný. Jeho příprava je rychlá, nenechává se dlouh…
Jak upéct mazanec na Velikonoce | recept
Velikonoční mazanec | recept. Mazance se tradičně pečou na Bílou sobotu a o velikonoční neděli se nechávaly posvětit v kostele. Je to jedno z nejstarš…