Jak udělat hovězí ragú | recept
Složitost:
Mírný
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
30 minut a více
Jak udělat hovězí ragú | recept. Recept na hovězí ragú - velmi známé a oblíbené jídlo z hovězího masa. Vyzkoušejte můj oblíbený recept na hovězí ragú krok za krokem. Dobrou chuť!
Co je potřeba
2 lžíce oleje
lžička cukru
cibule
400 - 600 g zadního hovězího
sůl
200 ml červeného vína
200 g kořenové zeleniny
lžíce másla
hladká mouka
Krok 1
Na oleji zkaramelizujeme cukr dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.
Krok 2
Pak přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme.
Krok 3
Osolíme, podlijeme částí vína a dusíme doměkka.
Krok 4
Podle potřeby podléváme. Mezitím nakrájíme na plátky kořenovou zeleninu a přidáme ji k hovězímu masu.
Krok 5
Po chvíli zahustíme jíškou z másla a mouky.
Krok 6
Přidáme zbylé víno a dusíme doměkka.
Krok 7
Hovězí ragú podáváme s noky.
Šťávu z masa necedíme ani nemixujeme.