jaktak.cz

Jak udělat hovězí ragú | recept

Složitost: Mírný
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 30 minut a více

Jak udělat hovězí ragú | recept. Recept na hovězí ragú - velmi známé a oblíbené jídlo z hovězího masa. Vyzkoušejte můj oblíbený recept na hovězí ragú krok za krokem. Dobrou chuť!

Co je potřeba

2 lžíce oleje
lžička cukru
cibule
400 - 600 g zadního hovězího
sůl
200 ml červeného vína
200 g kořenové zeleniny
lžíce másla
hladká mouka

Krok 1

Na oleji zkaramelizujeme cukr dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme.

Krok 2

Pak přidáme na kostky nakrájené maso a osmahneme.

Krok 3

Osolíme, podlijeme částí vína a dusíme doměkka.

Krok 4

Podle potřeby podléváme. Mezitím nakrájíme na plátky kořenovou zeleninu a přidáme ji k hovězímu masu.

Krok 5

Po chvíli zahustíme jíškou z másla a mouky.

Krok 6

Přidáme zbylé víno a dusíme doměkka.

Krok 7

Hovězí ragú podáváme s noky.

Šťávu z masa necedíme ani nemixujeme.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-udelat-hovezi-ragu-recept.html