Jak bezpečně grilovat | rady
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
30 minut a více
Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během grilování znáte. Obzvlášť jsou-li v blízkosti grilu děti, měli bychom při grilování zvýšit pozornost. Gril se může na nestabilních nohách snadno převrhnout a způsobit popáleniny. Sepsala jsem alespoň pár základních zásad pro bezpečné grilování.
Krok 1
Umístěte gril v dostatečné vzdálenosti od hořlavých materiálů a do bezpečného závětří.
Krok 2
Po skončení grilování okamžitě uhaste oheň a popel vyhoďte až zcela vychladlý.
Krok 3
Nikdy nenechávejte gril bez dozoru.
Krok 4
V blízkosti grilu mějte přichystaný kbelík s vodou.
Krok 5
Nezapalujte gril pomocí hořlavých látek.