zelenina

Jak udělat bramborový salát s křenem | recept

Bramborový salát s křenem | recept. Bramborový salát jako štědrovečerní pokrm je novodobý zvyk. Údajně se na našich stolech objevil až koncem 19. století. Bramborový salát se nedělá všude stejně, každý kraj má své zvláštnosti a v mnoha rodinách se...

Jak na teplý salát ze skleněných nudlí se zeleninou a žampiony | recept

Teplý salát ze skleněných nudlí se zeleninou a žampiony | recept. Skleněné nudle patří neodmyslitelně do asijské kuchyně, ale lze je využít i pro jiné úpravy. Jejich úprava je velice jednoduchá a rychlá. Většinu druhů skleněných nudlí lze připravit...

Jak zapéct rybí filé se špenátem | recept

Zapékané rybí filé se špenátem | recept. Myslíte si, že spojení špenátu, rybího masa, sýra a vajec nebude k jídlu? Omyl! Kombinace těchto hlavních ingrediencí předkládaného receptu je zajímavá, „jedlá“ a dokonce velmi chutná. Můžete se sami...

Jak udělat bramborové placičky s masovou směsí | recept

Bramborové placičky s masovou směsí | recept. Následující recept by se dal nazvat 2 v 1, je to spojení zdánlivě nesourodých jídel. Bramborové placičky spolu s masovou směsí však chutnají překvapivě dobře. Vyzkoušejte bramborové placičky sami podle...

Jak zapéct kotlety v hlávkovém zelí | recept

Zapečené kotlety v hlávkovém zelí | recept. Zelí se dá připravit na mnoho způsobů. Je oblíbenou přílohou, v kombinaci s jinými druhy zeleniny slouží k přípravě salátů a je součástí řady krajových specialit. Zelí je na trhu dostatek celý rok, a proto...

Jak zapéct těstoviny se špenátem a uzeným masem | recept

Zapékané těstoviny se špenátem a uzeným masem | recept. Těstoviny a špenát, nejde vám to dohromady? Zahoďte předsudky a vyzkoušejte následující recept. Budete překvapeni, jak spojení špenátu, vařených těstovin a uzeného masa chutná. Recept na...

Jak připravit restovaná játra s opékanou zeleninou | recept

Restovaná játra s opékanou zeleninou | recept. Játra sice nepatří k nejoblíbenějším pokrmům, ale čas od času bychom je do jídelníčku zařádit měli. Následující recept patří k velmi jednoduchým a rychlým, směle se do něj může pustit i naprostý...

Jak připravit salát z vařeného květáku | recept

Salát z vařeného květáku | recept. Květákový salát poslouží jako lehký oběd nebo svačina. Díky přidanému sýru a vejcím je salát z vařeného květáku poměrně sytý. Jako přílohu zvolte pečivo. Množství jednotlivých ingrediencí můžete upravit podle sebe...

Jak připravit kantonskou rýži | recept

Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné rodiny, neboť kniha je určena pro veřejné stravování a recepty jsou pro příliš velký počet porcí....

Jak připravit zapečená rajčata s mletým masem | recept

Zapečená rajčata s mletým masem | recept. Papriky plněné mletým masem jsou všeobecně známé, ale vyzkoušeli jste někdy rajčata? Jsou výborná a pro strávníky s citlivým zažíváním stravitelnější než paprikové lusky. Rajčata mají příjemnou kořenitou...

Stránky