odpalované

Jak udělat domácí žloutkové věnečky | recept

Domácí žloutkové věnečky | recept. Žloutkové věnečky patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější cukrářské výrobky. Kvalitní věneček z poctivých surovin není zrovna levný, a tak se výrobci snaží vycházet vstříc spotřebitelům vyžadujícím co nejnižší cenu....

Jak upéct Šumavský povidloň | recept

Šumavský povidloň | recept. Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na Šumavě jsem se setkala se zajímavým a moc dobrým řezem, jmenoval se Šumavský povidloň. O recept na...

Jak uvařit meruňkové knedlíky z odpalovaného těsta | recept

Meruňkové knedlíky | recept. Léto je čas ovocných knedlíků. Začíná se jahodovými, pak třešňovými, meruňkovými, borůvkovými a končí švestkovými. Vyjmenovala jsem jen nejrozšířenější náplně, jinak se ještě krajově vaří rebarborové, jablečné, malinové...