Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct mrkvové řezy s ovesnými vločkami | recept

Jak upéct mrkvové řezy s ovesnými vločkami | recept

Mrkvové řezy s ovesnými vločkami | recept. Následující recept na rychlý moučník přijde vhod vždy, když se ohlásí nečekaná návštěva. Hlavní surovinou je strouhaná mrkev, ale málokdo ji v těstě odhalí. Díky pomerančové kůře buchta voní a mrkev není patrná ani v chuti. Tyto řezy se mohou péci i z cukety nebo jablek, záleží na tom, co máte doma. Podávat se mohou jen pocukrované, polité čokoládovou nebo jinou polevou či rozkrojené a potřené marmeládou nebo lehkým krémem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.