Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na svatomartinskou husu s červeným zelím | recept

Svátek svatého Martina se každým rokem slaví 11. listopadu, k těmto oslavám neodmyslitelně patří svatomartinská husa. Vyzkoušejte si připravit pečenou husu s lahodnou omáčkou a červeným zelím podle receptu od Majkla. V tomto receptu se k pečené huse podávají chlupaté knedlíky. Podrobný postup, jak připravit vynikající svatomartinskou husu, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Vařte S Majklem. Dozvíte se také, jak husu připravit, aby byla krásně šťavnatá. Všechny potřebné ingredience naleznete pod videem.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct husu po staročesku | recept
Jak upéct husu po staročesku | recept
Pečená husa po staročesku | recept. Husa je odedávna slavnostním posvícenským pokrmem. Na podzim byly husy již vykrmeny, a tak se často husí pečínka p…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.