Menu
JAKTAK
.cz
Úvod
Bydlení
Jídlo
Rodina
Zdraví
Volný čas
Počítače
Další
Automoto
Cestování
Domácí a jiná zvířata
Dům, Byt a Zahrada
Elektronika
Jídlo a nápoje
Kultura a společnost
Osobní finance
Podnikání
Práce a Kariéra
Právo
Rodina a Vztahy
Různé
Sport a Fitness
Svátky a Oslavy
Umění
Volný čas, Záliby a Hry
Vzdělání a Osobní rozvoj
Všechny
Zábava
Vyhledávání
Hledat
Přihlášení
Přihlásit pomocí OpenID
Co je OpenID?
E-mail nebo uživatelské jméno
*
Heslo
*
Přihlásit pomocí OpenID
Zrušit OpenID přihlášení
Vytvořit nový účet
Zaslat nové heslo
Jste zde
JakTak.cz
»
Články
»
Jídlo a Nápoje
»
Jak udělat domácí česnekovou pastu | 2 recepty
Diskuze k článku
Přidat komentář
Komentáře
juraj (neověřeno)
|
17.08.2018 - 17:43
Kdyz je cesneku strase moc delam to tez , jenom trochu jiny pomer soli a sadla. /50 a 125/ Jinak suchy cesnek zavarim do mikrotenoveho sacku a dam do lednice vydrzi bez problemu i nekolik mesicu . juraj
odpovědět
Přidat komentář
Vaše jméno
*
E-mail
*
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Homepage
Komentář
*
Komentáře
Přidat komentář