Přejít k hlavnímu obsahu

Jak se vyznat v olejích na vaření

Jak se vyznat v olejích na vaření

Jak se vyznat v olejích na vaření | rady a tipy. Slunečnicový olej, řepkový, olivový, ale i kokosový. Toto jsou příklady čtyř známých olejů, které se při přípravě pokrmů využívají. Když se pustíme do podrobnějšího pátrání, zjistíme, že jich je mnohem více. Jak rozpoznat, který olej a jakým způsobem v kuchyni používat?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak bezpečně smažit a péct
Jak bezpečně smažit a péct
Vybrat si v nabídce olejů ten vhodný pro smažení a pečení není úplně jednoduché. Důležitým faktorem je stabilita oleje při vysokých teplotách a jeho k…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.