Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si pohodlně pořídit levné nářadí

Jak si pohodlně pořídit levné nářadí

Chcete se pustit do nějaké řemeslné akce? Nějaké ty malé opravy, rekonstrukce a drobné správky řeší asi každý z nás. Určitě není třeba volat havarijní službu, když jde o drobný problém, pokud máme elementární nářadí. Utěsnění potrubí, odšroubování krytů, zatlučení hřebíčků. Pomineme-li profesionály, stačí nám základní levné nářadí, které si můžeme pořídit. A není to problém. Stačí si projít nabídku a levné nářadí budete mít doma vlastně hned.

Diskuze k článku

Přidat komentář

František V. (neověřeno) | Po, 09/24/2018 - 23:00

Já bych nejlevnějšímu nářadí asi teda moc nevěřil. Mnohem raději si připlatím, ale alespoň budu mít jistotu, že mi nářadí vydrží několik let. Sám už mám takto v dílně několik let sadu nářadí Olfa a pořád vše funguje bez problému. :-)

Jindra Karásek (neověřeno) | So, 01/12/2019 - 23:06

Samozřejmě to záleží na tom, jak často a k čemu nářadí používáte, ale myslím si, že na jeho kvalitě by se určitě šetřit nemělo. Obecně s levným nářadím nemám úplně ty nejlepší zkušenosti. Před časem jsem si například pořídil aku šroubovák z Lidlu a ten teda za moc nestojí. Místo něj jsem si tedy koupil mnohem dražší a ten je mnohonásobně lepší.

Petr Borský (neověřeno) | Pá, 08/30/2019 - 20:20

Souhlas s Františkem. Levné nářadí většinou nebývá moc kvalitní. Zvlášť tedy pokud se jedná třeba o ruční nářadí. Sám jsem doma dřív měl pár kousků levného ručního nářadí a abych pravdu řekl, ani jeden z nich mi moc dlouho nevydržel. Myslím si, že v tomto ohledu je určitě lepší si připlatit za kvalitu.

Další zajímavé články

Jak vybrat vrtací kladivo | tipy
Jak vybrat vrtací kladivo | tipy
Jak vybrat vrtací kladivo | tipy. Vrtací kladiva jsou nezbytným vybavením každého kutila, každé stavební nebo elektrikářské firmy, ale také těch, kteř…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.