Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si elegantně zařídit domov?

Jak si elegantně zařídit domov?

Zní vám jako klišé, že abyste se cítili dobře, musíte mít hezky zařízený domov? Jenomže s tím, že je to pravda, nic neuděláte. Přece nechcete přijít po náročném dni v práci do bytu, kde se vám nic nelíbí, půlka zařízení je odřená a barvy stěn v noci budí ze spaní. I psychologové se shodují na tom, jak bydlení v příjemném prostředí pomáhá zmírnění stresu a zlepšení imunity. Zkrátka je nutné, abyste se doma cítili dobře. Co vám v tom může pomoci?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ivana Krejčová (neověřeno) | Po, 06/03/2019 - 21:45

Moderní nábytek je podle mého názoru pro elegantně řešený interiér klíčový. My třeba pár měsíců zpět sháněli nový nábytek do obýváku a nakonec jsme zvolili sektorový. Ten rozdíl oproti starému nábytku, který tam byl dřív je obrovský. Celý obývák najednou působí mnohem modernějším dojmem.

Elliška (neověřeno) | St, 07/24/2019 - 14:29

My domov zařízený máme, ale zařizovali jsme teď hotel, který jsme předělávali. Byla to docela fuška, protože jsme toho tam měnili hodně, aby byl moderní. Myslím si, že se nám to povedlo a snad u nás budou hosti spokojeni. Máme i nové vybavení, které jsme sehnali na https://www.caretrade.cz/ , tak už se nemůžu dočkat prvních návštěvníků.

Natálie Prchalová (neověřeno) | Pá, 08/30/2019 - 03:02

Nábytek do nového bytu už máme naštěstí vybraný. S čím ale máme trochu problém je výběr nové sedačky. Manžel by chtěl nějakou koženou, ale já si zase myslím, že látková je lepší na údržbu. Nebo alespoň jsem to někde četla. Co myslíte vy?

Další zajímavé články

Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy
Jak správně otevírat sekt | tipy. Sekt a dokonce i šampaňské patří ke každé výjimečné události. Nejde tu o množství, ale o obřad, který je s otvíráním…
různé druhy koření
Jak používat koření
Nejste si jistí, které koření použít? K čemu slouží badyán, je vhodná ke skopovému masu majoránka? Kdy použít vanilku a jaké koření použít do zavařeni…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.