Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat dárky vlastníma rukama | tipy na home made dárky

 Jak udělat dárky vlastníma rukama | inspirace na handmade dárky

Lámete si hlavu, čím obdarovat své blízké? Doporučuji home made dárky. Udělají radost, téměř nic nestojí a do jejich výroby se mohou zapojit i děti. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že vlastnoručně vyrobené dárky udělají největší radost. Je milé, že dárek byl zhotoven právě pro mne a nikdo jiný nemá stejný. Dárce si s ním navíc dal práci, i když by pro něj bylo jistě snadnější koupit např. kosmetický balíček. Přinášíme několik tipů na handmade dárky, které stihnete připravit na poslední chvíli.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Pavlína Kotrbová (neověřeno) | Pá, 12/28/2018 - 01:02

Handmade dárky jsou prostě nejlepší. S tím úplně souhlasím. Taky jsem pár takových letos rozdala. Celkově se snažím za dárky neutrácet zbytečně moc a raději dávat nějaké originální dárky od srdce. :) Myslím si, že něco takového člověka potěší nejvíce. :)

Další zajímavé články

Jak upéct kokosové sušenky | recept
Jak upéct kokosové sušenky | recept
Kokosové sušenky | recept. Recept na tyto sušenky pochází z mojí sbírky receptů (otištěných v časopisu) z padesátých let. Tehdy se sušenky po upe…
deko
Jak vyrobit vánoční dekorace
Vánoce se blíží a v obchodech již nějakou dobu nabízejí různé vánoční dekorace do domácnosti. Nebývají zrovna levné, a tak ten, kdo má chuť a trochu č…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.