Přejít k hlavnímu obsahu

Jak chytře nakupovat a ušetřit

Jak chytře nakupovat a ušetřit

Blíží se den N, den nezbytného nákupu potravin a dalších důležitých věcí, za které pravidelně vydáváte nemalé částky. Sleva-nesleva, zásoby doplnit musíte, i když zrovna nemáte dostatek finančních prostředků. S tímto nezvratným faktem nakupuje většina spotřebitelů. Ale jak se z této situace a nekonečného ustaraného stereotypu dostat?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Radek Zavadil (neověřeno) | Út, 12/18/2018 - 18:56

Způsobů jak na nákupech ušetřit je spousta. Já to třeba dělám tak, že než jdu nakupovat jídlo do obchodu, tak si prvně projdu letáky a podívám se co mají kde ve slevě (ne, nedělají to pouze důchodci) nebo pokud třeba kupuji něco přes internet, tak využívám různé slevové kódy. Díky tomu se dá také ušetřit dost peněz. :)

Další zajímavé články

Jak na nákup v second handu | tipy
Jak na nákup v second handu | tipy
Jak na nákup v second handu | tipy. Nakupování v second handu je českým fenoménem. Second handy lidé vyhledávají i proto, že lze v nich nakoupit luxus…
Revolving šitý na míru
Revolving šitý na míru
Každý hospodaříme, jak umíme. Někdy to jde, jindy je to těžší. Vzít si nějakou půjčku není vždy jen o možnostech, ale občas i o odvaze. Vyhodnocování…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.