Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zavařování rajčat | 3 recepty

Využijte sezony rajčat a uchovejte si je i na podzimní a zimní období. Krásná a šťavnatá srpnová rajčátka si můžete zpracovat hned několika způsoby, můžete je sterilovat ve vlastní šťávě, nebo si rajčátka můžete zapéct a naložit. Následující video z kanálu Bylinkový ráj Michaela Vám přináší 3 recepty na zpracování letních rajčátek, určitě si vyberete.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Dělám to podobně, jen rajčata ještě zaliju rozmačkanými rajčaty a tím zkrátím dobu zavařování na 15 -20 minut.

Marci Kubi (neověřeno) | So, 07/28/2018 - 07:38

Recepty jsou fajn, některý vyzkouším. Jinak já rajčata uchovávám většinou tak, že celými rajčaty naplním zavařovací sklenici, zavíčkuji a cca půl hodiny zavařuji. To je celé, rajčata si zachovají svoji chuť a vůni a používám je na přípravu rajské omáčky, chuť je jako z čerstvých rajčat.

Další zajímavé články

Jak připravit cuketové tacos | recept
Jak připravit cuketové tacos | recept
Cuketové tacos | recept. Tacos jsou malé mexické tortilly plněné mletým masem či jinými náplněmi. Tacos si můžete připravit ve zdravější variantě z…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.