Diskuze k článku

Komentáře

nyx | 17.06.2017 - 18:16
<p>To je nějaký divný recept na ten vařený sirup. V té první fázi není vůbec udané množství jahod a cukru, takže ten recept je úplně nanic.</p>
Mirka K. | 05.06.2018 - 11:33
Není důležité množství jahod, ale množství získané šťávy. Jahody zasypte lehce cukrem, promíchejte a nechte stát. Teprve pak odměřte šťávu a pokračujte dle receptu. Cukr přidávejte postupně, abyste vyladila sladkost podle Vaší chuti.
Keksik_29344 | 16.06.2018 - 16:51
Jahody k tomuto receptu mohu doporučit buď pěstovat na vlastní zahrádce nebo z nějaké samosběrny, které můžete najít třeba na jahodalera.cz. Jahody z obchodů jsou ošetřovány různými chemikáliemi a na chuti je to opravdu znát :(