Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na zimní módu 2016

Jak na zimní módu 2016

Ačkoliv je to neobvyklé, pořádná zima ještě nenastala. Ale co není, může být, vždyť do jara je ještě daleko a zima má reálně mnoho šancí projevit svou nadvládu. Jaké jsou trendy oblečení pro současné zimní období? Pokud budeme mluvit o zimním oblečení a módě, vybavíme si snad všichni teplý kabát nebo bundu. Bez tohoto oblečení bychom asi neobstáli. V pánské módě nezaznamenáme tolik prvků a změn jako v té dámské, a k módě vždy inklinovaly více ženy, takže se zaměříme na dámskou módu.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ivanka (neověřeno) | St, 01/23/2019 - 02:26

S výběrem zimního oblečení jsem zatím nikdy problém neměla. Snad jen jednou, když jsem byla těhotná. To bylo strašné, protože žádné oblečení, které jsem měla doma už mi nesedělo a všechno jsem si musela kupovat nové. Asi nejhorší bylo sehnat nějakou pořádnou teplou těhotenskou bundu. Nakonec se mi ale jednu najít podařilo a mimčo tak díky tomu bylo celou zimu hezky v teple. :)

alenasykorova (neověřeno) | St, 02/20/2019 - 01:10

No, já si letos poprvé zimní oblečení kupovala přes internet, protože jak jsem tak před zimou procházela obchody, tak mi přišlo, že nikde nic pořádného nemají. Na internetu je ten výběr mnohem větší. Super je taky to, že na intenetu může člověk vybírat podle recenzí. Přesně takto jsem si například vybrala jeden velmi pěkný zimní kabát.

Simona (neověřeno) | So, 07/06/2019 - 21:26

Já jsem na loňskou zimní módu vyzrála tak, že jsem si koupila teplé vlněné vesty z https://www.vlnenezbozi.cz/ . Vlněné vesty nejen, že jsou teplé, ale i pěkně vypadají. Jednu vestu jsem měla v práci a druhou doma a vždy, když mi byla zima, tak jsem si ji oblékla.

Další zajímavé články

Jak na nákup v second handu | tipy
Jak na nákup v second handu | tipy
Jak na nákup v second handu | tipy. Nakupování v second handu je českým fenoménem. Second handy lidé vyhledávají i proto, že lze v nich nakoupit luxus…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.