Přejít k hlavnímu obsahu

Jak cestovat se zakrslým králíčkem

Abychom králíkovi zajistili v přepravce náležité bezpečí, použijeme nejlépe podestýlku, která dobře saje a zabraňuje podkluzování. Nezapomeneme na seno, které jednak králík vnímá jako bezpečný úkryt, i jako potravu. Krmení nedáváme příliš, protože jej zvíře při přepravě zřejmě nebude jíst. Zhlédněte celé video s praktickými radami pro chovatele zakrslých králíků s titulky v češtině.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Hana (neověřeno) | Út, 11/20/2018 - 08:20

Kočky jsou pro mě prostě to nejlepší zvíře, jaké doma můžu mít. Proto chci pro ně také to nejlepší a vybrala jsem veterinu http://www.metropolevet.cz/ kde se mi o mého kocourka Mikeška vždy skvěle postarají.

Další zajímavé články

Jak vybrat vhodné hračky pro psy
Jak vybrat vhodné hračky pro psy
Hračky pro svého psa musíte vybírat podle plemene, povahy, temperamentu a dalších charakteristických vlastností. Hračky slouží psům i tím, že hravým u…
Jak pěstovat orchideje doma | rady
Jak pěstovat orchideje doma | rady
Jak pěstovat orchideje doma | rady. Pestré květy exotických orchidejí zdobí parapety stále více domácností. Nesprávná péče a mnoho začátečnických chyb…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.