Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit francouzský salát podle původní normy | recept

Jak připravit francouzský salát podle původní normy | recept

Francouzský salát, receptura ČSN 50147. Francouzský salát byl a stále je oblíben těmi, kdož ve svačinovém salátu nehledají kousky masa. Není tam. Hlavní chuťovou složkou salátu s výrobním označením francouzský je kořenová zelenina. Známe přesná množství všech použitých surovin a přísad. Tradiční recepturu francouzského salátu podle československé státní normy nabízíme i čtenářům JakTak.

Diskuze k článku

Přidat komentář

IvanS (neověřeno) | Ne, 03/20/2016 - 19:23

Mate zly hmotnostny udaj pre worcester v recepte. My byt 5g.

Další zajímavé články

Jak udělat domácí rybí salát | recept
Jak udělat domácí rybí salát | recept
Rybí salát | recept. Na domácí rybí salát dobře zužitkujeme části ryb, které zbyly po filetování nebo méně kvalitní části kapra od ocasu. Na rybí salá…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.