Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct výborné perníčky | hned měkké | recept

Jak upéct výborné perníčky | hned měkké | recept

Jak upéct výborné perníčky | hned měkké | recept. Tento recept na medové perníčky jsem si oblíbila nejen kvůli velikosti dávky (malých perníčků může být až 200 ks), ale protože jsou ihned měkké a taky tak dlouho vydrží i bez zvláštního skladování. Perníčky jsou důležitou součástí nejen Vánoc, ale také Velikonoc, a čím jiným potěšit své blízké než krásným perníkovým srdcem. Toto perníkové těsto doporučuji i na velké tvary, protože se krásně vypouknou.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Katko chápu Vás ne každý má rád kakao, já osobně ho dávám ještě víc než je v receptu, protože pak lépe vynikne bílá poleva ale není problém kakao úplně vynechat.

Veruš všechno peču v předehřáté troubě a po nafouknutí na ne sáhnu prstem a neměly my se moc promáčknout. Nejde napsat čas protože nevím jak velké budeš péct tvary :)
Držím palce. Markéta

Katka Nea (neověřeno) | Čt, 12/18/2014 - 07:10

Zkusila jsem..upekla..ale nic moc...presne podle receptu..jsou prilis kakaove...nebudu jiz opakovat...:-(

Pavla (neověřeno) | St, 09/30/2015 - 13:08

Prosím je lepší dělat z hladké mouky a nebo koupit tu pšeničnou a žitnou? Dekuji moc

Verča (neověřeno) | Ne, 11/30/2014 - 12:21

Markéto, díky za recept. Mám jen otázku, jak dlouho se mají perníčky péct? V předehřáté troubě, nebo perníčky se pečou v troubě odstudena? :-) Děkuju za odpověď. Verča

Iveta Š. (neověřeno) | Po, 12/08/2014 - 13:17

Perníčky jsou perfektní, hned měkké. Opravdu k sežrání :-) Nevím zda nám do Vánoc vydrží a nebudu muset péct další dávku.

Blanka J. (neověřeno) | St, 12/10/2014 - 21:09

Perníčky jsem pekla dnes, po 2 dnech uležení v ledničce, malé i velké tvary na 190° 10 minut, vypadají krásně, i tak chutnají, zítra nazdobím. Moc děkuji za recept.

alena valešova (neověřeno) | Ne, 11/30/2014 - 13:54

ano vyšli suprově

Ilona (neověřeno) | St, 12/03/2014 - 19:06

Dokonalý recept a perníčky jak vymalované :-)

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.