jaktak.cz

Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept

Složitost: Lehké
Cena: 1 - 1000 Kč
Potřebný čas: 10 až 30 minut

Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept. Pomazánka z vepřového masa patří k našim klasickým pomazánkám. Jak si připravit pomazánku z vepřového masa tradiční chuti vám poradí můj recept. Není lahodnější pomazánka na chleba než právě tato. Přeji vám dobrou chuť!

Co je potřeba

- 1 ks vepřové konzervy
- 2 až 3 ks jarní cibulky
- 2 polévkové lžíce hořčice
- sůl
- pepř
- sladká mletá paprika

Krok 1

Nakrájejte jarní cibulku na drobné kousky. Zelenou část jarní cibulky nevyhazujte, ponechejte ji na dozdobení.

Krok 2

Smíchejte maso s nadrobno nakrájenou cibulkou.

Krok 3

Přidejte 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice.

Krok 4

Ochuťte solí, pepřem. Můžete přidat také špetku mleté sladké papriky.

Krok 5

Pomazánku namažte na chleba a dozdobte nakrájenou cibulkovou natí.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-udelat-pomazanku-z-veprove-konzervy-recept.html