Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
10 až 30 minut
Jak udělat pomazánku z vepřové konzervy | recept. Pomazánka z vepřového masa patří k našim klasickým pomazánkám. Jak si připravit pomazánku z vepřového masa tradiční chuti vám poradí můj recept. Není lahodnější pomazánka na chleba než právě tato. Přeji vám dobrou chuť!
Co je potřeba
- 1 ks vepřové konzervy
- 2 až 3 ks jarní cibulky
- 2 polévkové lžíce hořčice
- sůl
- pepř
- sladká mletá paprika
Krok 1
Nakrájejte jarní cibulku na drobné kousky. Zelenou část jarní cibulky nevyhazujte, ponechejte ji na dozdobení.
Krok 2
Smíchejte maso s nadrobno nakrájenou cibulkou.
Krok 3
Přidejte 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice.
Krok 4
Ochuťte solí, pepřem. Můžete přidat také špetku mleté sladké papriky.
Krok 5
Pomazánku namažte na chleba a dozdobte nakrájenou cibulkovou natí.