Přejít k hlavnímu obsahu

Jak pověsit velké puzzle na zeď

Jak pověsit velké puzzle na zeď

Puzzle je skvělá zábava, která nás může zabavit na pár hodin, ale i na pár měsíců. Vždy, když se nějaké puzzle dokončí, tak ho lze zase dát zpět do krabičky. V případě puzzle, které má 100 dílků by nám to nejspíš bylo jedno, ovšem když se složí puzzle z několika tisíc dílků, tak už je na pováženou, jestli není dobré ho vystavit. Můžete si ho krásně pověsit na zeď. Jak pověsit velké puzzle na zeď?

Diskuze k článku

Přidat komentář

dddddd (neověřeno) | Pá, 01/15/2016 - 18:26

For those who read this and want to try an inexpensive solution: use cork bulletin board without a frame and the thinfoil cling film (the wrapping plastic foil which is very clingy to itself, known as Saran Wrap).

How to do it? First put the big puzzle on the bulletin board. The board must be a rectangle without any frames. Then wrap the board around in the cling foil starting at the top-left, continuing to right aiming somewhat lower than when you started. You should aim for a small foil overlap each time you go around on the front face of the board. It takes some skill to wrap the cling film plastic without a lot of wrinkles however it is possible. You will need 4 to 6 hands to do this properly but the results are nice. The puzzle will NOT fall out of place once it's nicely wrapped. You can also secure the cling film plastic at the back with duct tape, so it doesn't unwrap. Then it's really ready to hang.

Please let me know here if you have success with this method, it was completely my idea and I love the result. The idea is to save the puzzle from glue to have it available at any time by tearing away the thin film foil.

Další zajímavé články

Jak na vánoční úklid | praktické rady
Jak na vánoční úklid | praktické rady
Příprava na Vánoce se neobejde bez vánočního úklidu, kterému většinou věnujeme větší péči. Všichni to známe, že během roku na některé práce prostě nez…
Jak pěstovat gloxinie
Jak pěstovat gloxinie
Gloxínie je krásná pokojová, ale i balkónová květina původem z Brazílie. Rostlina gloxínie má velké listy, které vynikají sametově hladkým povrchem, a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.