Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat chutově vyváženou rajčatovou polévku | recept

Jak udělat chutově vyváženou rajčatovou polévku | recept

Rajčatová polévka, někdy také nazývaná polévkou rajskou, patří k těm trochu svérázným pokrmům, které každý „nemusí“. I mnozí dospělí si pamatují, jak jim rajčatová polévka ve školní jídelně „narůstala“ na talíři. Udělat rajčatovou polévku sice není obtížné, ale přesto je třeba na její přípravu se trochu víc soustředit. Jak udělat rajčatovou polévku, aby byla dobrá a chuťově vyvážená?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Marie Pokorná (neověřeno) | Ne, 06/29/2014 - 19:07

Do rajské polévky jsme dávaly s maminkou í strouhánek. ( JE TO TĚSTO JAKO NA NUDLE, ALE HODNĚ TVRDÉ) ,to se strouhalo, vložilo do polévky a to byla mňamka. Žádná rýže ani kupované těstoviny!

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.