Jak ugrilovat ovoce | návod
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
10 až 30 minut
Jak ugrilovat ovoce | návod. Tradiční je grilování masa. Známé je grilování zeleniny. Skvělou delikatesu ale nabízí také grilované ovoce. Grilované ovoce je výborné při posezení s přáteli, pochutnáte si a užijete si společnou grilovačku. Jak na to?
Co je potřeba
2 hrušky
2 banány
2 mandarinky
pomeranč
hroznové víno
ananas
lžíce rozehřátého rostlinného tuku
3 lžíce rumu
mandlové lupínky
rozehřátou čokoládu na namáčení ovoce
Krok 1
Ovoce nakrájíme na kousky a střídavě napichujeme na jehly.
Krok 2
Při grilování potíráme tukem smíchaným s rumem.
Krok 3
Posypeme mandlovými lupínky a podáváme horké s roztavenou čokoládou.