Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na čtení elektronických knih | rady

Jak na čtení elektronických knih | rady

Jak na čtení elektronických knih | rady. Čtení elektronických knih (e-books) na PC není zdaleka tak lehké, jak se na první pohled zdá. Vyskytují se na internetu totiž v různých formátech a ne všechny soubory tedy lze na vašem PC otevřít. Nejrozšířenějším formátem PDF, který otevřete pomocí známého Adobe Acrobat Reader, se zabývat nebudeme. Podíváme se na to, jak přečíst další formáty, například PDB.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Ventil (neověřeno) | Po, 04/25/2011 - 22:03

Nezobrazuje se správně diakritika v txt souboru s písmem Arial, západní script. V nabídce to nemohu najít. poradí mi někdo?

CTENAR (neověřeno) | Po, 05/09/2011 - 01:32

Ani nevim jak jsem sem zabloudil, ale dam vam jednu radu. Ctu opravdu hodne a nakonec jsem zakotvil u opracdu univerzalni ctecky pro PC. (Budete opravdu mile prekvapeni mnozstvim formatu, podporou obrazku, pozadi, prizpusobeni textu a SAMOZREJME diakritiky !) A ted co a kde.
Nazev softu je "Allreader2 - verze 2.5.110502" na strance "allreader.com" . UPOZORNUJI, ze jde o rusky server, ale nebojte se !! Je to opravdu kvalitni pocteni, verte mi.
Doporucuji stahnout anglickou verzi ...
***Ze zadnych jinych serveru to nestahujte a uz vubec ne verzi 2.6 !!!! Nejaci hlupaci, udelali zavirovanou verzi 2.6 , ktera neni oficialni, a neni na originalnim webu - tak pozor !!! ***

Anonym (neověřeno) | Čt, 02/03/2011 - 13:50

Dobrý tip. Díky.

Nepřihlášený (neověřeno) | Čt, 02/03/2011 - 16:17

supr. někdy vyzkouším ale perfektně stručný a srozumitělný popis....

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.