Jak udělat peruánský rumsteak | recept
Složitost:
Lehké
Cena:
1 - 1000 Kč
Potřebný čas:
10 až 30 minut
Jak udělat peruánský rumsteak | recept. Peruánský rumsteak, to je další výborný recept na rumsteak. Opravdová delikatesa pro pravé gurmány. Jdeme na recept.
Co je potřeba
4 rumpsteaky
Směs na naložení :
1 lžička mletého pepře
2 lžičky mletého kmínu
2 – 3 lžíce ostrého Ajvaru (prodává se v Meinlu) nebo jemného - pak přidáme chilli dle chuti
3 – 4 stroužky rozetřeného česneku
1 lžička rozemnutého oregana
Na dochucení:
1 lžíce vinného octa
1 lžíce olivového oleje
sůl
Krok 1
Steaky pomažeme směsí a marinujeme minimálně 2 hodiny v lednici.
Krok 2
Grilujeme po obou stranách 5 – 7 minut.
Krok 3
Obracíme a potíráme zbylou marinádou, do které jsme přidali stejný díl oleje a vinného octa.
Krok 4
Podáváme s grilovanou kukuřicí a zelným salátem.