jaktak.cz

Jak vybrat trezor, abyste s ním byli plně spokojeni?

Je dobré, nečekat na setkání se zloději nepřipraveni. Nikdy nevíme, kdy k nám mohou zavítat, ať už se nám jedná o prostory firmy, nebo našeho bytu či rodinného domu. Nejčastěji dochází ke krádežím v domácnostech po čas letních i jiných prázdnin, také během svátků a dnů volna, kdy rádi odjíždíme na pár dnů na hory atd. Ve firemních prostorách se ale zloději pohybují velmi rádi kdykoli během roku, když zde ve večerních a nočních hodinách není personál.

V případě, že máte doma cennosti v podobě šperků, vzácných kamenů, obrazů, sošek, nebo třeba cenných papírů, vyplatí se koupit si kvalitní trezor. I hotovost bychom měli uchovávat právě v něm, stejně jako zbraně. Ty je do trezoru dobré umisťovat i kvůli bezpečnosti.

Rozmanitosti vzácných a drahých předmětů se výrobci trezorů plně uzpůsobili. K těm nejlepším patří společnost Rottner z Rakouska nabízející špičkové bezpečnostní řešení pro každého zájemce již více než 50 let.

Trezory Rottner, stejně jako sejfy, skříně na zbraně a poštovní schránky, jsou navrženy s použitím inovativních technologií a moderních materiálů pro maximální zajištění bezpečnosti cenností.

V nabídce společnosti najdete kvalitní a certifikované trezory pro klasické použití, ohnivzdorné trezory ideální pro uchování důležitý dokumentů, cenných papírů i financí, menší sejfy, poštovní schránky či velké skříně a trezory na zbraně.

Další skutečností, kterou při výběru musíme zohlednit, je způsob zamykání trezoru. Dostupné jsou typy s trezorovým zámkem na klíč, modely s elektronickým zámkem či trezory s mechanickým zámkem.

Ulehčit volbu vám může i požadované umístění trezoru. Někomu vyhovuje nábytkový trezor, někdo chce stěnový trezor, či trezor vhozový. Do moderních domácností se nejčastěji používají domácí trezory, které se dají bezpečně ukotvit, aby nebylo možné nechtěně je přesunovat.

To, jaký typ přesně zvolíte, by mělo korespondovat s tím, jaké předměty budete uvnitř uchovávat. Volba trezoru ve vysoké kvalitě je důležitá i v případě, že si chcete nechat uschované předměty pojistit.

S výběrem vám odborníci rádi poradí na míru. Kompletní nabídku sejfů a trezorů rakouského ověřeného výrobce najdete na rottner-trezory.cz.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-vybrat-trezor-abyste-s-nim-byli-plne-spokojeni.html