jaktak.cz

Jak sehnat výjimečné dárky ze dřeva vyráběné v srdci Valašska?

Dárek pro své blízké hledá několikrát do roka každý z nás. Studnice kreativních nápadů většiny z nás bohužel není nevyčerpatelná. Na otázku: „Co by sis přál?“, často slyšíme odpověď: „Nic.“ Jenže ta je nám pranic platná. Vzhledem k tomu, že se pomalu, ale jistě blíží Vánoce, prozkoumali jsme internet za vás. Narazili jsme přitom na malý, přesto však milý internetový obchůdek, který nabízí ručně vyráběné brože a náušnice ze dřeva. Jsou vyráběny ze zbytkového dřeva a vznikají pod rukama mladým manželům v samém srdci Valašska.

Internetový obchod, o kterém je řeč, nese název bypolak.com. Výrobky, které v něm najdete, jsou vyráběny ručně, a tak předtím, než se brož či náušnice stanou módními doplňky, projdou mladým manželům mnohokrát rukama.

V nabídce naleznete například brože či náušnice ve tvaru zvířat, květin, geometrických tvarů a mnohé další. Značka POLAK mimo jiné vyrábí také náušnice ve tvaru turistických značek, k nimž náleží licence Klubu českých turistů. Takové náušnice jistě potěší nejednu horalku, která se často po stopách turistických značek vydá, a proč jedny takové nemít taky v uších? Náušnice Turistické značky jsou dostupné samostatně, anebo v cenově zvýhodněném setu Na cestách.

Potěšte své blízké pěkným, ručně vyrobeným dárkem, který se hodí k svátku, na narozeniny, k výročí, ale samozřejmě také na Vánoce, nebo jen tak, když někomu chcete udělat radost.

Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční výrobu, doporučujeme objednávat dřevěné šperky s předstihem. I přesto, že v běžných měsících výrobce vyřizuje objednávky v řádu několika málo dní, dá se předpokládat, že tak pěkné a kvalitní, ručně vyráběné dárky, budou s blížícím se shonem hojně objednávány a odeslání balíčku chvilku potrvá.

Kompletní nabídku najdete na bypolak.com. Potěší vás jistě její obsáhlost, ale i příjemné ceny. Dárkem můžete potěšit všechny bez omezení věku.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-sehnat-vyjimecne-darky-ze-dreva-vyrabene-v-srdci-valasska.html