jaktak.cz

Jak zařídit obývací pokoj?

Ať už se jedná o rodiny s dětmi, páry v seniorském či mladém věku, nebo třeba jednotlivce, kteří si zatím libují v životě single, drtivá většina populace chce mít doma útulný, příjemný a pohodlný obývací pokoj. Je skvělé, že je nabídka nábytku natolik obsáhlá, že si komfortní vybavení hravě koupí i ti, kteří mají menší prostor. Důkazem toho jsou např. dvoumístné pohovky a křesla s vysokým opěrákem.

Než investujete do nábytku, zamyslete se nad tím, jaký styl se vám líbí. Někdo chce nábytek moderní, někdo vítá prvky retro, někdo chce pohodlí a ležérnost, které např. z rohové sedačky doslova dýchají. Velmi hezké je i kombinování materiálů, např. dřeva a kovu, dřeva a skla, u sedaček kůže a kvalitní potahové látky atd.

S ohledem na počet členů domácnosti a frekvenci návštěv, které u vás přespávají, pokud se tak děje, vyberte dostatečně velikou sedací soupravu, nebo gauč či pohovku. Praktické je koupit si k sedačce i podnožku či taburet. Budete si moci položit nohy a v případě početné návštěvy použít taburety a podnožky k posazení se.

Dávno pryč jsou doby, kdy bylo hezké mít u celé stěny velkou obývací stěnu. Dnes je trendy vzdušnost, čímž je v místnosti i příjemněji, nepůsobí stísněně, na někoho až depresivně. Moderní obývací stěny tvoří TV stolek a volně stojící skříňky. Větší obývací stěny mohou být doplněny o další vitrínu či komodu. Stejně tak si můžete vybrat nábytek samostatně a složit si nábytkovou sestavu svépomocí.

Kvalitní nábytek si můžete koupit v KLER RESIDENZA s.r.o., který je na trhu již od roku 1973. Kompletní nabídku jeho výrobků najdete na webových stránkách https://www.kler.eu/cz.

Navštívit můžete i showroom Kler v Průhonicích, v OC MoDo, kde je otevřeno denně od 10 : 00 hod do 19 : 00, v neděli do 18 : 00 hod. Tady se na vlastní oči přesvědčíte o kvalitách nábytku, jeho propracovanosti i pohodlnosti. Poradci pro vybavení interiérů vám rádi poradí dle vašich potřeb a zodpoví všechny dotazy. Podrobnosti se nachází na webové stránce https://www.kler.eu/cz/showroom/prodejna-kler-residenza-pruhonice.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-zaridit-obyvaci-pokoj.html