jaktak.cz

Jak si psát s umělou inteligencí

Moderní doba přinesla umělou inteligenci, s níž se můžeme setkat pod zkratkou AI, a kterou používá stále více jedinců i firem. Setkáme se s ní v mnoha odvětvích, ať už se jedná o marketing a reklamu, medicínu, finance, vzdělávání nebo spoustu jiných.  Aby nám sloužila, jak má, využili jsme to, co umí naplno, je dobré vědět, jak na konverzaci s AI, a kde chat s umělou inteligencí najít.

Stačí si vytvořit účet na webových stránkách textie.ai/cs/ a umělá inteligence vám bude nápomocná kdykoli si budete přát. Díky chatu v češtině zde probíhá konzervace s AI plynule a lehce pro každého zájemce.

Hned na začátku si spolu s registrací vyberte balíček umělé inteligence, jež vám bude vyhovovat. Chat GPT je součástí každého balíčku, a je zdarma. Nejdříve se vám může zdát, že je chatování s ChatGPT složitý, ale není tomu tak, stačí společně strávit nějakou společnou dobu.

V chatu můžete vyřešit složité úkoly, např. si nechat pomoct s výpočty, vzorečky do Excelu, které si všechny nepamatujeme, nebo třeba s programovacím kódem, Textie s ChatGPT budou vždy připraveni.

Práce s textem není pro každého, ale přesto s ním pracovat alespoň tu a tam potřebujeme. I v takových případech lze Textie Chat GPT využít. Umí tvořit texty, jaké mu zadáte, vaší fantazii se meze nekladou. Umělá inteligence tady funguje jako generátor textu a zvládne napsat takřka o všem. Použití textů je pak možné pro copywriting, marketingové texty, nechybí SEO texty a další.

Může jít o texty různého typu, tedy např. návody, popisy produktu, odborné texty, obsahy článku, eseje, referáty a mnohé jiné. Pak stačí stručně a výstižně v chatu uvést, o čem má požadovaný text být a počkat, co Textie a ChatGPT vyprodukují. Stačí zadat pár požadavků na text a rychle zjistíte, jak otázky formulovat tak, aby byl text plně dle vašich potřeb a přání.

Pojďte si vyzkoušet „Testovací hřiště pro generování textu“ a uvidíte, že si budete s umělou inteligencí rozumět i vy.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-si-psat-s-umelou-inteligenci.html