jaktak.cz

Jak spolehlivě oživit i zvýraznit jídelnu? Stačí koupit si správné jídelní židle

U jídelního stolu tráví většina z nás poměrně dost času. Během pracovního týdne zpravidla ráno a odpoledne či k večeru, během víkendů kdykoli během dne, zvláště pak, když máme malé děti. Aby se nám sedělo pohodlně, příjemně i bezpečně, je dobré mít k dispozici kvalitní jídelní židle vybrané s důrazem na náš styl i materiály, jež nám vyhovují.

K dostání jsou krásné moderní jídelní židle, které můžeme vybírat v mnoha provedeních. I ti nejnáročnější si přijdou na své, ať už mají bydlení luxusní nebo tradiční. K moderním jídelním židlím řadíme např. polstrované modely potažené odolnou látkou s dřevěnou či kovovou konstrukcí. Pokud hledáte vzdušný typ židlí, můžete sáhnout po evergreenu v podobě dřevěné jídelní židle s jednoduchou dřevěnou opěrkou, ať už ji tvoří jedna ohýbaná opracovaná deska, nebo několik svislých šprušlí.

Moderní židle mohou být dřevěné, plastové, potažené látkou i kovové. U těch bez polstrování bychom měli myslet na podsedáky, aby nás židle při delším sezení nestudily.

Velmi oblíbený je dnes skandinávský styl, který se vyznačuje jednoduchostí až strohostí, výborně se kombinuje a hodí se do moderních i klasických příbytků. Jídelní židle skandinávský styl jsou k dostání v různých barvách i tvarech. Pokud máte rádi zmíněnou strohost, vsaďte na naprosto jednoduché dřevěné jídelní židle, které zaujmou svým tvarem. Výborným příkladem jsou např. dřevěné jídelní židle AMI, které najdete na iodesign.cz. K dostání zde jsou ve čtyřech barevných provedeních. I jídelní židle RODHAM ve třech různých barevných provedeních jsou elegantní, jednoduché, ovšem nepřehlédnutelné.

Chcete něco extra? Zajímavé jídelní židle, které budou v jídelně výrazné, ať už barvou, tvarem nebo použitými materiály? Pak se podívejte na designové jídelní židle a jejich bohatou nabídku. Neotřele působí např. jídelní židle v barvě koňaku. Luxusně a moderně vypadají všechny černé, šedé i antracitové modely. Pro rozzáření jídelny můžete použít i barevné typy židlí, např. růžové, bílé či světlounce béžové.

Při výběru jídelních židlí zvažte zejména materiál, např. takový, který se bude lehce čistit a udržovat i s malými dětmi, tvar, aby byly židle pohodlné i při delším sezení a styl, tedy, aby židle jako celek dotvářely váš domov.


Zdroj: https://www.jaktak.cz/jak-spolehlive-ozivit-i-zvyraznit-jidelnu-staci-koupit-si-spravne-jidelni-zidle.html