kyselé zelí

Jak udělat záhoracký závitek | recept

Recept na pravý záhorácký závitek. Záhorácký závitek je slovenské jídlo, které zůstalo na českých talířích od dob společného státu. Záhorácký závitek má svou přesně danou podobu, může se lišit jen v nepatrných nuancích. Nabízíme recept na záhorácký...

Jak se zbavit roupů přírodními prostředky

Roupi jsou velmi nepříjemní parazité, kteří upozorňují na svou přítomnost svěděním v okolí konečníku. Pokud není váš osobní lékař zrovna k dispozici, můžete vyzkoušet některé z přírodních prostředků, které roupy z těla vyženou.

Jak vařit z kyselého zelí

Kyselé (kysané) zelí má téměř samé kladné vlastnosti. Někomu sice vadí jeho aroma, jinému tuhá konzistence, ale to lze kuchyňskou úpravou odstranit. Zůstávají jen pozitiva: je bohaté na vitamin C, představuje vítaný zdroj vlákniny, je chutné a levné...