Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si udělat svůj šatník veselejší

Jak si udělat svůj šatník veselejší

Máte ve své skříni jen samé nudné a upjaté kousky oblečení? Pak je možná na čase s tím něco dělat. Originální vtipné pánské či dámské tričko nebo mikina vás nejen pobaví, ale zaručí i to, že vás na ulici jen tak někdo nepřehlédne. Vtipná trička nebo mikiny jsou zároveň i pěkným dárkem. Na eshopu geekshirts.cz si můžete vybrat ze širokého sortimentu všech možných potisků i velikostí. Všechna pánská trička, pánské mikiny a dokonce i dětská trička nebo dámská. Vše je tištěno tou nejkvalitnější metodou. Takové potisky jinde nenajdete.

1

Originální a vtipná

A proč nakupovat právě na geekshirts? Je to jednoduché. Je tu široký výběr kvalitního zboží za výhodné ceny. Na výběr máte stovky vtipných a designových potisků. Snadno si objednáte zboží podle své velikosti a pak už se jen těšíte na balíček. A navíc můžete využít i spoustu akcí, které se zde objevují pravidelně v průběhu celého roku. Například akce 2+1 zdarma, kdy při nákupu dvou triček dostanete jedno navíc zdarma. Můžete si vybrat vtipné tričko podle svého uvážení.

A nejen to, nově můžete nakupovat i jiné věci (tašky, tílka, trička s dlouhým rukávem, dámská trička a další). Další akce může být 3+2 zdarma. Koupíte si 3 trička a 2 dostanete zdarma navíc. A jestliže chcete obdarovat celou rodinu, objednejte si triček 5 nebo 10 a dostanete jich navíc 5 či 10. Akce samozřejmě nejsou stále stejné a pravidelně se mění. Proto nakupujte včas.

Jak si udělat svůj šatník veselejší
2

Motiv Batmana a stovky dalších

Pokud máte přítele či manžela, který tráví, tak jako většina lidí, spoustu času na internetu, určitě mu uděláte nesmírnou radost tričkem se znakem Google. Uvidíte, jak moc takový dárek ocení. Když budete mít na sobě takové oblečení, budete zaručeně nepřehlédnutelní. Zboží, ze kterého můžete vybírat je opravdu hodně. Vybere si každý, páni, dámy i děti. A to nejen oblečení, ale i samolepky, polštářky či plakáty a tašky. Drtivá většina položek je skladem. Zamilujte si veselé oblečení a buďte in.
Autor: chiquita
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak na bezšamponovou metodu – No poo
Jak na bezšamponovou metodu – No poo
Metoda mytí vlasů bez šamponu začíná být populární, i když pro mnohé určitě překvapující. Anglický název této metody "no poo" je zratkou výrazu n…
Jak si vybírat parfém | tipy
Jak si vybírat parfém | tipy
Jak si vybírat parfém | tipy. Už se vám někdy stalo že se vám vůně na někom líbila a když jste si koupili ten samý parfém, všechno bylo jinak? Jak mát…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.