Přejít k hlavnímu obsahu

Drůbež

Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady
Jak uvařit párky, aby nepopraskaly | rady. Možná nad tímto problémem vyskytujícím se nezřídka v kuchyních bádalo nespočet vědců. Vždyť popraskané párk…
Jak připravit krůtí gyros | recept
Jak připravit krůtí gyros | recept
Krůtí gyros | recept. Krůtí maso má oproti oblíbenému kuřecímu lepší nutriční hodnoty, někteří odborníci ho dokonce označují za superpotravinu, a je t…
Jak zavařovat maso do sklenic | recept
Jak zavařovat maso do sklenic | recept
Jak zavařovat maso do sklenic | recept. Jednoduchá, rychlá a chutná večeře nebo snadné řešení pro dovolenou na chalupě – to je zavařované maso. Jeho p…
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Jak připravit kuře po sečuánsku | recept
Jak připravit kuře po sečuánsku | recept
Jak připravit kuře po sečuánsku | recept. Pokud si chcete připravit domácí „čínu“ bez glutamátu, vyzkoušejte náš recept na kuře po sečuánsku. Tento po…

Nejnovější články v kategorii

Jak udělat kuře à la bažant | recept
Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Pr…
Recept na bažantí polévku. Jemné bažantí maso je lahodná pochoutka, které je nejchutnější v lovné sezóně, tedy od listopadu do konce ledna. Dokonce má…
Subscribe to Drůbež
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.